Rendőrségi hírek: Pécs - Baranya

Kék hírek
PDF
Árokba esett motorjával egy fiatal fiú Mecseknádasdon hétfő hajnalban. A mentő kórházba vitte, sérülései súlyosak. Az elsődleges vizsgálatok a fiú hibázott, nem az utat nézte, letért  az útról. A motorban hatvanezer forint kár keletkezett. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség. (A kép illusztráció!) Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

 

Őz ugrott féktávolságon belül egy autó elé az 57-es főúton Szajk és Lánycsók között hétfő délelőtt. Személyi sérülés nem történt, az őz elszaladt, az autóban közel százezer forint kár keletkezett.

 
Három fűkaszát közel négyszázezer forint értékben lopott valaki egy konténerből Szigetváron a napokban. A tolvaj leveszítette a konténerről a lakatot, halkan és könnyen jutott az értékekhez. A tulajdonos feljelentést tett, a rendőrség lopás miatt indított nyomozást.

 
Rendőrségi hírek Pécsről

 

Tegnap délután kért rendőri segítséget az egyik helyi járatú autóbusz vezetője, mivel az autóbuszon egy utas megütött egy másik utast. A kiérkező rendőrök a férfit előállították, garázdaság miatt gyanúsítottként kihallgatták.

 

Tegnap napközben ismeretlen elkövető egy pécsi családi házból Zsolnay porcelánokat tulajdonított el. Az elkövető a ház egyik ablakát benyomta, a szúnyoghálót kiszakította, így jutott oda be. Az eltulajdonított porcelánok értéke több 100 ezer forint. Az ügyben lopás miatt indult eljárás.
 

Tegnap este két fiatal festette össze egy kertvárosi társasház lépcsőházát. A rendőrséget az esetről egy férfi értesítette, aki észrevette a rongálást. A két fiú ezután elszaladt, a bejelentő utánuk szaladt, közben értesítette a rendőrséget, így a rendőrök a helyszín közelében elfogták a fiatalokat. Az ügyben rongálás miatt indult eljárás.

 
Ismeretlen tettes tegnap reggelre virradóan egy autókereskedés autómosójából tulajdonított el fémpénzt. Az elkövető az autómosó lakattal lezárt pénzbedobó automatájáról vágta le a lakatokat és több, mint 30.000 Ft-ot tulajdonított el. Az ügyben lopás miatt indult eljárás.

 

 

 


 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés