Közterületek gyomirtása

Rövid Hírek
PDF

A BIOKOM Nonprofit Kft. 2020. szeptember 07. - szeptember 11. között folytatja a pécsi közterületek, utak burkolatainak gyomnövények elleni permetezését.
 
A permetezésekre a hajnali óráktól kerül sor. A felhasznált permetszerek: Medallon, Armo SL (totális gyomirtó), amelyek III. forgalmi kategóriájú, közterületi felhasználásra engedélyezett szerek. A permetszer élelmezés-egészségügyi előírása ebben a kultúrában nem szükséges, a munkaegészségügyi várakozási idő 0 nap. A felhasznált szerek emberekre és melegvérű állatokra veszélyt nem jelentenek, halakra és vízi szervezetekre pedig kifejezetten veszélyesek. A közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást azokban nem okoz.
 
A BIOKOM igyekszik a pécsi lakosságot naprakészen tájékoztatni a várható permetezési munkákról, így a helyi médiában a munkavégzést megelőző napon az adott nap alatt teljesítendő területekről információt ad.

Az eljárás során célzottan a talaj közelében kerül kijuttatásra a permetszer, ezért annak szóródására nem kell számítani! 

A kedvezőtlen időjárás-változás a terveket módosíthatja!
 
A szolgáltató felhívja a tisztelt lakosság figyelmét, hogy a munkálatok nagyobb hanghatással járhatnak, mint amilyenhez hozzászokhattunk. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják az éjszakai, hajnali pihenést. 
 
 
Köszönjük megértésüket, együttműködésüket!
 
 
BIOKOM Nonprofit Kft.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés