Kezdőlap > Közélet > Rendbetették a Szent István tér padjait

Rendbetették a Szent István tér padjait

2012. augusztus 02. csütörtök, 15:53 Bereczki Lajos Közélet
PDF
2012. augusztus 2-án a reggeli órákban kezdődött és délután fejeződött be a pécsi Szent István tér 33 padjának „rendbetétele”, amely során az IT Services Magyarország Kft. munkatársai felújították az ott lévő köztéri padokat. A 21 fős csapat először leszerelte a padok ülő- és hátdeszkáit, majd levágta azok elkorhadt végét.

Ezt követően kézi erővel megcsiszolták, átfestették és visszaszerelték a helyükre a paddeszkákat. Amely lécek már nem voltak javíthatóak, ott újakkal pótolták ki és hozták rendbe a díszpadokat. A városszépítő munkába aktívan bekapcsolódott Nagy Csaba, Pécs MJV alpolgármestere is. A tevékenységet szakmailag a BIOKOM Kft. munkatársai koordinálták, akik igen örültek annak, hogy ilyen nagyszámú segítséget kaptak városüzemeltetési feladataik ellátásához – még ha csak kis időre is.


A cég ezzel a megmozdulásával azt szeretné kifejezni, hogy nemcsak új munkahelyek teremtését tekinti fontosnak Pécsett, hanem társadalmi tevékenységének részeként a város szépítésében is szerepet vállal.



 

Hozzászólások

 
+1 #5 Zizike 2012-08-06 13:47
Ott volt még a vezérigazgató is személyesen. :-)
Szerintem ez egy szép gesztus, de a fontosabb, hogy a cég új munkahelyeket teremt Pécsett, úghogy hajrá kedves nyelveket beszélő helyiek!
Idézet
 
 
0 #4 Éva néni 2012-08-06 07:36
Nem az új padokkal és a kezdeményezésse l van a baj! Az igenis jó és követendő, akár más időben, más helyen is lehetne ilyen olcsó, ám mégis szépítő megoldást alkalmazni!
A baj az ott tanyázókkal van, ennyi jelzés után a rendőröknek valóban többet kellene arrafelé járőrözniük, a közterületfelüg yelőknek pedig rendet rakatni, vagy elzavarni az ott randalírozókat.
Idézet
 
 
0 #3 Zoe 2012-08-03 15:17
Nem csak a padok rohadnak, a egész tetves tér a sok narkóssal meg piással!!
Idézet
 
 
0 #2 Noha 2012-08-03 15:16
Tényleg, járt át valaki este a téren a felújítók közül? Nagy Csaba? Meg a cég emberei? Kizárt, mert rendőrért és nem festékért nyúlnának!!!!
Idézet
 
 
0 #1 Városi 2012-08-02 19:09
Ott minden este akkora buli van, hogy csoda egyáltalán, hogy még vannak padok!! A rendőrség szarik az egész térre, embert nem ölnek (még), azért a bandákkal, narkósokkal nem foglalkoznak. Köszönik a részeg csürhék, hogy új padot kapnak!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés