Kezdőlap > Közélet > Digitális nomád leszek!

Digitális nomád leszek!

2017. március 27. hétfő, 15:48 Közélet
PDF

Szabadúszó, startup csapat, megfásult multi alkalmazott, netalán munkanélküli vagy munkát kereső friss diplomás vagy? Digitális nomád akarsz lenni? Élj és dolgozz szabadon a világban! Minderről bővebben március 30-án 17 órakor tudhatunk meg többet Ballai Brigittától a Tudásközpont konferenciatermében tartott ingyenes előadáson.

Tudni szeretnéd milyen a digitális nomádok élete? Digitális nomádként nem kell választanod munka és nyaralás között. Olyan dolgot csinálsz pénzért, amit szeretsz és te választhatod meg honnan. Tökéletesen mindegy, hogy hol élsz éppen a világban, dolgozhatsz Miami Beach-en, vagy éppen ha úgy tetszik a Balaton partján. Mert a munkádat bárhonnan meg tudod csinálni.

A rendezvény előadója Ballai Brigitta, a Digitális Nomádok közösség alapítója, akiről Magyarországon először egy éve hallhattunk egy előadás keretében, ami hatalmas sikert aratott. Az előadás hatására többen, – köztük komplett családok is – döntöttek úgy 2016-ban, hogy életmódot váltanak és megtalálják a módját, miként tudnak szabadon utazni és dolgozni a világban egy időben.

Brigitta közel 10 év nemzetközi cégeknél (IBM, ExxonMobil, Novell, American Greetings stb) töltött külföldi tapasztalat, valamint két év ENSZ-es megbízás után New Yorkban, úgy döntött, hogy itt az ideje váltani és kipróbálni a digitális nomád életet. A Digitális nomád leszek című előadás során Brigitta élménybeszámolókkal, tanácsokkal, fontos tudnivalókkal, tippekkel segít elindulni neked is a digitális nomáddá válás útján.

A Csorba Győző Könyvtár szervezésében megvalósuló ingyenes előadás az Internet Fiesta programsorozat részét képezi.

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés