Kezdőlap > Közélet > Pécs összehoz elszakított szeretteinkkel

Pécs összehoz elszakított szeretteinkkel

Rövid Hírek
PDF
Nem tudjuk egyedül megfékezni a járványt, de az elzártság és a rosszkedv ellen találtunk vakcinát. Segítünk abban, hogy a pécsiek üzenetei postai vagy online képeslappal jussanak el távoli szeretteikhez, és egy különleges meglepetést is előkészítettünk, ami reményeink szerint segít majd meghittebbé varázsolni ennek a nagyon furcsa évnek a karácsonyát. 

2020 nyomasztó év volt, de mi nem tettünk le arról, hogy a karácsony meghitten és boldogan teljen. Annak érdekében, hogy ehhez mi magunk is hozzájáruljunk, több évvégi meglepetést is előkészítettünk a pécsieknek.

A napokban egy mutatós, természetesen Pécs ünnepi arcát ábrázoló postai képeslapot  juttatunk el a pécsiek postaládájába. Azt még ma sem tudni, hogy miként alakulnak a kormány intézkedései a karácsonyi utazásokat illetően. Az viszont látszik, hogy a járvány nem csitul. Abban szeretnénk ezen a módon segíteni a pécsi családoknak, hogy távoli szeretteiknek biztonságos módon tudják elküldeni ünnepi jókívánságaikat.

Ennek megteremtjük az online lehetőségét is: a PécsNyitva honlapján elérhetővé vált egy e-card küldő alkalmazás, amelynek segítségével a pécsiek digitális képeslapon is elküldhetik üzeneteiket távoli szeretteiknek, büszkélkedve kicsit a város szépségével is. A kepeslap.pecsnyitva.hu oldalra kattintva három pazar grafikájú online képeslap közül lehet választani, így gyorsan, biztonságosan és ingyen tudathatjuk távollévő szeretteinkkel, hogy innen Pécsről is gondolunk rájuk az ünnepek alatt.

Pécs önkormányzata már eddig is számos alkalommal és formában mondott köszönetet azoknak a hétköznapi hősöknek, akik helyt álltak és állnak ebben a nehéz helyzetben: gyógyítanak, ápolnak, segítenek, dolgoznak a pécsiekért. December 20-án nekik, és persze minden pécsinek egy egészen különleges meglepetéssel is készülünk, ezért érdemes lesz majd figyelni a média híradásait és a közösségi oldalakat.


Ezúton is áldott és békés karácsonyt kívánunk minden kedves pécsinek!

 

 

 

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

 

Szóljon hozzá!

Biztonsági kód
Frissítés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés