Páva Zsolt: Vigyázzunk egymásra

Kezdőlap > Kultúra > Rövid Hírek > Páva Zsolt: Vigyázzunk egymásra

Páva Zsolt: Vigyázzunk egymásra

2014. október 21. kedd, 16:54 Rövid Hírek
PDF

Közlemény

Ezúton hívjuk fel a pécsi polgárok figyelmét, hogy meteorológiai szolgálat jelzése szerint ma éjszakától az északnyugati szél megerÅ‘södik, viharossá fokozódik, és nagy mennyiségű csapadék várható. ElÅ‘reláthatólag városunkban 70-90 km/órás széllökések és 40 mm csapadék várható. 

Kérem, hogy az utcákon és a parkokban a fák környékén fokozott figyelemmel tartózkodjanak, parkoljanak, hogy az esetlegesen leszakadó ágak ne okozhassanak sérülést! A kisebb hulladéktároló edényeket helyezzék szélvédett helyre, a nagyobb méretű társasházi kukákat pedig jól rögzítsék le, ugyanis a nagy erejű szél felboríthatja azokat, illetve parkoló gépjárműveknek lökheti Å‘ket. 

MegerÅ‘sítettük a városi ügyeletet, és már elÅ‘re kitisztítottuk a jelentÅ‘sebb vízelvezetÅ‘ árkok, víznyelÅ‘k, átereszek, hordalékfogók nagy részét, hogy el tudják vezetni a lehulló csapadékot. Munkatársaink 24 órás szolgálatban dolgoznak a városban. Folyamatosan készenlétben állnak, hogy az erÅ‘s szél miatt esetlegesen kidÅ‘lÅ‘ fákat és leszakadó ágakat eltávolítsák. 

A vihar következtében bekövetkező károk megelőzése, illetve elhárítása érdekében szükség esetén hívják a BIOKOM Nonprofit Kft. éjjel-nappal hívható ügyeleti telefonszámait: 72/502-100, 80/200-590.

Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!


Páva Zsolt
Pécs polgármestere

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés