"Csak tiszta forrásból" - fotópályázat

Kezdőlap > Kultúra > Irodalom > "Csak tiszta forrásból" - fotópályázat

"Csak tiszta forrásból" - fotópályázat

2017. szeptember 05. kedd, 16:56 Rövid Hírek
PDF

"Csak tiszta forrásból" címmel hirdet fotópályázatot a Csorba Győző Könyvtár - Körbirodalom Gyerekkönyvtár. "Neked mi jut eszedbe a szlogenről? A természet, a víz, a népművészet, a környezetvédelem vagy valami egészen más? Engedd szabadon a fantáziád és ragadj fényképezőgépet, mobiltelefont, örökítsd meg a látottakat!" - így szól a felhívás szövege.
A képeket 5 MP-es felbontásban lehet beküldeni, egy pályázó maximum 5 képpel nevezhet. A pályázat beküldésekor a pályázó nevét, elérhetőségeit és életkorát, valamint a kép címét kell magadni.
Beérkezési határidő: 2017. szeptember  25.
A képeket a szervezők a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre várják.

A beérkezett alkotásokat két kategóriában értékelik: 10-14 éves korosztály és 15-19 éves korosztály.
A legjobb alkotásokból kiállítás nyílik a Csorba Győző Könyvtárban az Országos Könyvtári Napok programjainak keretében 2017. október 2-án a Tudásközpont épületében.
A zsűri tagjai: Körtvélyesi László fotóművész, Kálecz Rudolf médiatanár és Komlós Attila Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság marketing- és kommunikációs menedzsere.
Az első három helyezett értékes nyereményben részesül.

Forrás: Csorba Győző Könyvtár

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés