Kezdőlap > Kultúra > Tánc > Sikeres volt a PDSZ Kávézó

Sikeres volt a PDSZ Kávézó

Közélet
PDF
Azt hiszem, valamennyi megjelent nevében is írhatom, hogy nagyon jól sikerült a PDSZ-Kávézó első rendezvénye, amelyet múlt héten kedden a Civil Közösségek Házában rendeztünk. A siker nagymértékben köszönhető Ferencné Jakubács Klárának, az est háziasszonyának és főszervezőjének, valamint kolléganőinek a Mátyás Király Utcai Általános Iskolából, akik valódi kávéházi hangulatot teremtettek, sütikkel, üdítőkkel, kávéval, ahogy kell.

Fantasztikus volt számomra, hogy a nem kevés résztvevő, akik között kezdetben nem volt jelen érintett személy, milyen nagy érdeklődéssel hallgatták végig Bognár László oktatási bizottsági elnök úr nagyon részletes beszámolóját a Leőwey Gimnázium helyzetéről, majd hosszasan kérdéseket tettek fel. Külön köszönet, hogy a leőweys kollégát Bognár László a rendezvény kötetlen beszélgetős, falatozós részében külön is tájékoztatta iskolájával kapcsolatban.
Részletesen szó volt egyebek között az IMS szerkezetű épületek sorsáról, az átvilágítás állásáról, a cafeteria rendszerről, ill. hogy mit tehetünk ennek bevezetése érdekében. A következő rendezvényt a jövő év elejére tervezzük. Várjuk javaslataitokat a meghívandó vendég és témák vonatkozásában.
A siker nyomán bízunk abban, hogy sikerül egy új, közvetlen formát meghonosítanunk közérdekű témák megvitatására, szakmai és laikus vélemények, döntéshozók és a döntésben érintettek találkozására - mindezt kötetlen hangulatban, kulturált körülmények között.
Végül: sajnos csak elég gyenge mobiltelefonos fotók készültek, amelyekből, a nem teljesen életlenek közül küldök néhányat (legközelebb normális fényképezőgépről is igyekszünk gondoskodni).

Nagy Erzsébet
PDSZ ügyvivő

 

 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2019. november 14., csütörtök, Aliz napja van. Holnap Albert és Lipót napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés