A Pécsi Nemzeti Színház közleménye az elmaradt előadásokról

Kezdőlap > Kultúra > Zene > A Pécsi Nemzeti Színház közleménye az elmaradt előadásokról

A Pécsi Nemzeti Színház közleménye az elmaradt előadásokról

2020. május 26. kedd, 09:36 Zene
PDF
Kedves Közönségünk! Az elmaradt - március 11-től április 30-ig kitűzött - előadásaink pótlása az idei évadban már nem, csak a következő évadban lenne lehetséges. Úgy véljük, akkor járunk el felelősen, ha Önöket sem tesszük ki további bizonytalanságnak, ezért úgy döntöttünk, hogy az elmaradt előadásainkat nem tűzzük ki új időpontban.
 
A Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 6:180 § értelmében Önök (5 éven keresztül) jogosan jelezhetik felénk visszatérítési igényeiket, tehát az elmaradt előadások jegyeinek és bérleteinek ára Önöknek visszajár.
 
Nehézségeinket megértve sokan kerestek meg bennünket azzal, hogy szívesen csatlakoznának a #neváltsvisszajegyet mozgalomhoz, illetve jegyüket egy később felhasználható utalványra váltanák. Megköszönve nézőink támogatását, ezeket a lehetőségeket is felkínáljuk.
 
Annak érdekében, hogy minél tisztábban láthassuk a felénk fennálló követelések összegét, kérjük Önöket, hogy az alábbi űrlapok 2020. június 20-ig történő kitöltésével segítsék munkánkat.
 
Amennyiben Ön jegye árával támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat (#neváltsvisszajegyet), kérjük kattintson az alábbi linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.
Lemondás a jegyár-visszatérítésről: https://www.jegy.hu/altalanoslemondas
 
Amennyiben Ön úgy támogatná a Pécsi Nemzeti Színházat, hogy jegyének árát szabad felhasználású jegyre (utalványra) váltja, kérjük kattintson a lenti linkre és töltse ki a megjelenő űrlapot.
Szabad felhasználású jegy (utalvány) igénylése: https://www.jegy.hu/csereszabadfelhasznalasujegyre/
 
Ez esetben utalványát e-mailben fogja megkapni, melyet 2020. december 31-ig tud érvényesíteni a Színház jegypénztárában, vagy online vásárlás alkalmával (pnsz.hu - jegyvásárlás). Az utalvány tulajdonosoknak elővásárlási jogot biztosítunk előadásainkra. Vásárláskor az utalványból a jegy ára kerül majd levonásra, a fennmaradó összeg továbbra is felhasználható lesz.
 
Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki június 20-ig, úgy tekintjük, hogy színházjegye árát szeretné visszakapni.
Június 20-át követően, amint színházunk anyagi és technikai lehetőségei megengedik, tájékoztatjuk Önöket a visszaváltás idejéről és módjáról.
 
Tájékoztatjuk bérleteseinket, hogy elmaradt előadás esetén bérletük árának arányos részéről (bérlethányad) a fenti opciók valamelyikét választva későbbi időpontban rendelkezhetnek. Az ehhez szükséges informatikai fejlesztés jelenleg folyamatban van. Minden bérletesünket értesíteni fogjuk, illetve kérjük, figyeljék a Pécsi Nemzeti Színház weboldalát!
 
Az Ahogy Tetszik bérletek és a PNSZ Ajándékutalványok érvényességét 2020. december 31-ig meghosszabbítjuk.
Ahogy Tetszik bérletre már kiváltott, de elmaradt előadásokra szóló jegyek a fenti online felületen utalványra váltók, vagy tulajdonosuk lemondhat a jegy áráról. Amennyiben Ön egyik űrlapot sem tölti ki, úgy a jegye árának visszatérítéséről a későbbiekben tájékoztatjuk.
 
A csoportos bérlet-, és jegyvásárlókkal közönségszervezőink felveszik a kapcsolatot, nekik nem szükséges a fenti űrlapon kérni az utalványra váltást.
 
Megértésüket és támogatásukat köszönjük!
További kérdés esetén, kérjük, keressék munkatársainkat a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címen. 
 
PNSz

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ma 2024. március 28., csütörtök, Gedeon és Johanna napja van. Holnap Auguszta napja lesz.
Sok boldogságot kívánunk!

FaceBook

Archívum

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés