Afrikából vertek át egy pécsi nőt

Afrikából vertek át egy pécsi nőt

Bereczki Lajos Rövid Hírek
PDF
Másfél millió forintot csaltak ki egy pécsi nőtől az interneten keresztül Elefántcsontpartról a napokban. A nő egy autót akart eladni, de a vevő pénzt kért tőle, azt mondta engedélyekre, igazolásokra és szállításra kell. A nő fizetett, majd rájött, hogy átverték, ezért feljelentést tett a rendőrségen. Csalás miatt indult nyomozás az ügyben.




Brutális rablókat fogtak el a rendőrök a hétvégén

Négyen támadtak meg és raboltak ki egy férfit Szaporcán, a saját a házában a hétvégén. A hatvanéves férfit annyira megverték, hogy súlyos sérülésekkel, arc- és orrcsonttöréssel vitték kórházba. A tettesek két mobiltelefont és pár ezer forintot vittek el, de hamar lebuktak, a rendőrök másnapra beazonosították és elfogták őket. Három fiatalkorú és egy húszéves piskói fiút őrizetbe vettek, ellenük csoportos rablás miatt indult büntetőeljárás.

 

Három teherautót loptak el

Két Kamazt és egy IFA-t loptak el ismeretlenek egy pécsváradi telephelyről a napokban. Egyet megtaláltak a rendőrök, a másik kettőt még keresik, a tulajdonos kára négymillió forint.

 

Unokájára hívta a rendőröket

A saját nagymamáját zaklatta egy részeg fiú a hétvégén Kozármislenyben. Pénzt követelt, de nem kapott, ezért fenyegetőzni kezdett. A nagymama ettől megijedt, hívta a rendőröket, akik előállították és feljelentették az unokát.

 

Három fényképezőgépet akart lopni, de lebukott

Három fényképezőgépet, összesen negyedmillió forint értékben próbált ellopni egy férfi egy pécsi áruházból szombaton. A biztonsági őrök észrevették, és szóltak a rendőröknek. A férfi ellen lopás miatt indult büntetőeljárás.

 

Zsobrák Péter r.szds.

szóvivő

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés