Kezdőlap > Kultúra
Kultúra

A suli ruhában...

2015. március 03. kedd, 15:54 Képzőművészet
PDF
Március 5-én  rendezik meg az első divatbemutatót a Pécsi Művészeti Gimnázium és Szakközépiskolában, mely magáról az iskoláról szól. 

 

Pécsett is újra Bábszínházi Világnap

2015. március 02. hétfő, 14:32 Színház
PDF

Első alkalommal 2014. március 21-én ünnepelték a magyar nyelvű bábosok a határon innen és túl a Bábszínházi Világnapot. Minden magyar nyelven játszó bábszínház és társulat bábos meglepetésekkel várta városa lakóit a meteorológiai tavasz kezdetén - az idén sem lesz ez másképp. (Képünkön: bóbitások, óriásbábok, diákok a márciusi napsütésben 2014-ben.)

 

Művészetoktatás magas fokon

2015. március 01. vasárnap, 13:22 Bereczki Lajos Képzőművészet
PDF
Február utolsó hetében mutatta be Pécsett az ANK Művészeti Iskolájának  képzőművészeti tagozata féléves tevékenységük összefoglaló anyagát. A kiállításmegnyitón Keményffy Gábor művésztanár beszélt az alkotás lehetséges útjairól, a tagozat munkájáról és terveikről.

 

Koncerthét az E78-ban - jön a Braindogs is

2015. február 25. szerda, 09:52 Zene
PDF

Ami a kéményen kifér! Februártól, az új koncertszezonban is számos neves zenekarral, programmal készül a Zsolnay Kulturális Negyed legnagyobb rendezvényhelyszínén, az E78-ban. Február 26. és 28. között fellép a Braindogs (képünkön), Ganxsta Zolee és a Kartel, illetve a Mystery Gang. Jegyek online, elővételben, illete a helyszínen kaphatók.

 


1. oldal / 2

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés