Kezdőlap > Kultúra
Kultúra

Kultúrházak éjjel-nappal - a Pécsi Kulturális Központban

2016. február 05. péntek, 08:11 Major Zoltán Színház
PDF

2016 február 5-e és 7-e között éjjel-nappal nyüzsgés lesz a Pécsi Kulturális Központban, ugyanis az intézmény is csatlakozott a "Kultúrházak éjjel-nappal" elnevezésű országos rendezvénysorozathoz. A három nap alatt olvasás éjszakája, filmklub Utóélet-vetítéssel és beszélgetéssel, Kreátor Klub sok-sok legóval, Brummogda-kiállítás Micimackó tiszteletére, kézműves foglalkozások, farsangi álarckészítés, operett est várja az érdeklődőket.

 

Fiesta y siesta Gilbert Vargával

2016. január 21. csütörtök, 16:24 Bereczki Lajos Zene
PDF
A Pannon Filharmonikusok szombat esti hangversenyét vezényli a világhírű karnagy és hegedűművész Gilbert Varga. A műsoron a címnek megfelelően elsősorban a spanyol-baszk zenei hagyományokra épülő komolyzene kap főszerepet, amely magávalragadó hangzásával igazi közönségkedvenc lehet. (Fotó: Lakatos Kornél)

 

Pannon Filharmonikusok: Fiesta y siesta

2016. január 15. péntek, 16:22 Zene
PDF
Rendhagyó koncerttel, vagyis idehaza ritkán hallott kompozíciókkal várja a Pannon Filharmonikusok következő hangversenyeinek közönségét. Január 22-én Budapesten, 23-án Pécsett a zenekar nem kevesebbre vállalkozik, minthogy fiesztahangulatot teremt, valamint mediterrán nyárestéket idéz meg a Müpa, illetve a Kodály Központ hangversenytermében.

 

Ha csütörtök, akkor barokk

2016. január 13. szerda, 16:30 Bereczki Lajos Zene
PDF
A Pannon Filharmonikusok előadásában a barokk zene rajongói számára készült zenei összeállítás hallható csütörtök este a Kodály Központ koncerttermében A barokk esszenciája címmel. A pécsi együttest a régi zenében jártas angol vendégművész Paul Goodwin dirigálja, a műsoron Händel, Alessandro Marcello és Johann Sebastian Bach művei lesznek hallhatók.

 


Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés