Kezdőlap > Kultúra
Kultúra

Testvér lészen… - mert zene van mindenhol a Katlanban

2014. július 23. szerda, 09:01 Zene
PDF

A 7. Ördögkatlan Fesztiválon augusztus 5. és 9. között a Quimbytől és a Kiscsillagtól Lajkó Félixen, a Romungro fiúkon, a Csík zenekaron, a Vágtázó Csodaszarvason át Mozartig és Beethoven Kilencedik szimfóniájáig minden stílusban, minden műfajban régi nagy kedvencek és még felfedezésre váró ifjú titánok adnak koncerteket. (Képünkön: hangulatfotó a tavalyi Requiem koncertről a beremendi Megbékélés Kápolna előtt.)

 

Két nyelven, egyetlen szívvel

2014. július 14. hétfő, 10:08 Pucz Péter Színház
PDF
Unatkozni ritkán szokott Vidákovics Szláven (képünkön), egyszerűen nincsen rá ideje. Hiszen a Pécsi Horvát Színház igazgatója, a Pécsi Nemzeti Színház tagja, és nyári teátrumot is szervez. Emellett vadászni jár, bort készít, olvas, s ha még mindig maradt ideje, focimeccsre is jár. Szóval az élete nem unalmas egy cseppet sem. Szöveg: www.pmfc.hu. Fotó: Horváth S. Gábor.

 

Nagyon szerették az Utóéletet Karlovy Varyban

2014. július 10. csütörtök, 13:27 Major Zoltán Film
PDF

Az Utóélet nyitotta a 49. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál East of the West szekcióját, versenyfilmként, mely egyben a világpremier is volt. Zomborácz Virág első nagyjátékfilmjét mind a közönség, mind a kritikusok egyöntetűen dicsérték, humora a helyszíni beszámolók szerint univerzális, mely "minden nemzetre hatott". (Képünkön: premier Karlovy Varyban).

 

 

Figaro Bánfalvy Ágnes rendezésében Pécsett

2014. július 08. kedd, 13:08 Bereczki Lajos Színház
PDF
Kiemelkedően színvonalas és szórakoztató előadás kerül a Pécsi Nyári Színház szombati programjába. A Bánfalvy Stúdió mutatja be a Figaro házassága című darabot, Bánfalvy Ágnes rendezésében. A művésznőt az egyik főszerepben is láthatjuk, többek között Rékasi Károllyal együtt. Ne hagyja ki Ön sem ezt a felejthetetlen szombat esti  vígjátékot a Káptalan utcában!

 


1. oldal / 3

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés