Kezdőlap > Jegyzet
Jegyzet

A kátyú a legerősebb (magyar népmese nyomán)

2018. december 07. péntek, 18:35 Bereczki Lajos Jegyzet
PDF
Mire  készteti a zsurnalisztát egy jól sikerült fénykép? Vagy talán egy magányos utazás sokszámjegyű vidéki utakon, tengelytörő aszfaltcsíkon? Ki tudja, de megér egy misét, vagy inkább egy mesét! (Fotó: Szeitz Tibor)
 

A mobilod megvár, a pillanat nem. A legszebb ajándék Te vagy. A karácsony az otthonról szól.

2016. december 23. péntek, 17:05 Fábián Mária Jegyzet
PDF
Azt gondolom, leginkább kimegyünk nassolni valóért, wc-re, vagy egy melegebb pulcsiért a reklámok alatt, néha, ha túl idegesítőek, átkapcsolunk egy másik csatornára. Ám a reklám guruk jól tudják, ha jó a film, nem kapcsolunk el, megvárjuk míg véget ér a végtelennek tűnő blokk. A reklámok hangja, unos-úntalan ismételt zenéje, szövege, beépül így is az agyunkba. Biztosan kimutatható a hatásuk, tuti több puffadáscsillapító, köhögésgátló és elektronikai holmi fogy a boltokból.  Mégis dödögök is, meg nem is.
 

Vigyázat, telefonos csalók hívhatják!

2016. július 28. csütörtök, 17:19 Fábián Mária Jegyzet
PDF
Még nem akartak becsapni olyan módon, mint amilyenre a rendőrség, vagy a netes közösség figyelmezteti a gyanútlanokat. Eddig. Vigyázat, a régi trükkök újra élnek!
 

Balaton - nem az igazi

2016. július 12. kedd, 09:24 Bereczki Lajos Jegyzet
PDF
Velem ellentétben nyilván sokan úgy gondolják, hogy bizony a Balaton az igazi és évek óta járnak oda nagy élvezettel pihenni. Valóban a víz kellemesen simogat, a strandok nagyjából rendben vannak, de a vendéglátás nem akar gyökeresen változni. Pedig sokan erről az oldaláról ítélik meg a nyaralás helyszínét.
 


Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés