Kezdőlap > Közélet
Közélet

Minden eddiginél komplexebb lesz az idei DesignPécs

2018. szeptember 18. kedd, 09:28 Közélet
PDF

A DesignPécs – amely idén is a Design Hét Budapest rendezvény hivatalos részeként kerül megszervezésre – célja, hogy bemutassa a régió kiemelkedő kreatív ipari vállalkozásait, képviselőit, valamint művészeti és tervezői műhelyeket, ezzel felvonultatva a helyi tervezői lehetőségeket. Az október 3-7. között zajló rendezvény ugyanakkor a széleskörű városi összefogás révén már szeptember 14-től kínál programokat a dizájn területén, egészen október 28-ig.

 

Pécsi Napok – felpezsdül a város!

2018. szeptember 18. kedd, 09:01 Közélet
PDF

Szeptember 20-23. között kerül megrendezésre a Pécsi Napok fesztivál, mely változatos programsorral és több helyszínen várja az érdeklődőket. Többek között fellép a Mongooz and the Magnet, a Pannonia Allstars Ska Orchestra és a Band of Streets.

 

Megújult a pécsi egyetem Damjanich kollégiuma

2018. szeptember 17. hétfő, 00:00 Közélet
PDF

A mai napon került sor a Modern Városok Program keretén belül felújított Damjanich kollégium ünnepélyes átadására. Ismert, hogy a Pécsi Tudományegyetem 2020-ig jelentősen növelni szeretné az idegennyelvi képzésben részt vevő hallgatók létszámát. Az ehhez szükséges infrastrukturális feltételeket a Modern Városok Program segítségével biztosítja, amelynek lényeges eleme a hallgatók és a vendégoktatók elhelyezését szolgáló kollégiumi fejlesztés.

 

Mintegy 100 program várja a gyerekeket a Szamárfül Fesztiválon

2018. augusztus 16. csütörtök, 12:45 Közélet
PDF

Immár az ország egyik legnagyobb ingyenes családi fesztiváljává nőtte ki magát a pécsi Szamárfül Fesztivál. Idén augusztus 17-19. között hetedik alkalommal búcsúztathatják el a gyerekek a nyarat önfeledt játékkal a Zsolnay Kulturális Negyedben.

 


1. oldal / 24

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés