Kezdőlap > Közélet
Közélet

Űrállomástól a Star Wars hősökig – óriási gyerekbulit ígér a Zsolnay Negyedbe költöző Városi Gyereknap!

2022. május 18. szerda, 09:46 Közélet
PDF

Pécsett vadonatúj helyszínen zajlik idén a Városi Gyereknap! A Zsolnay Negyed a város legnagyobb játszóterévé változik, ahol több mint 50-féle programelem várja a gyerekeket május 28-29-én. Interaktív űrállomás, extrémsport- és motoros bemutatók, Star Wars-hősök, bűvészek, igazi repülőgép és minden, amire egy gyerek csak vágyhat!

 

Nagy léptékben folytatódik a pécsi orvoskar megújulása

Közélet
PDF
Műszakilag kész a PTE Általános Orvostudományi Karának Preklinikai Kutatólaboratóriuma, a nyáron várhatóan átköltözik a vadonatúj Fogászati Oktató Központba a Fogászati és Szájsebészeti Klinika, javában zajlik a Szimulációs Oktatási Központ bővítése, készül a Janus Pannonius Klinikai Tömb és az orvoskar épülete közötti, mintegy 6000 négyzetméteres, kétszintes parkolóház, mindezek mellett pedig, a közösségi igényeknek megfelelően elkészültek a tervcsomagok az orvoskari bázisok és környezetük átalakítására, modernizálására. 
 

Szűk körben ünneplünk

2021. december 19. vasárnap, 08:57 Közélet
PDF
Átlagosan 40 ezer forintot tervezünk ajándékokra, 27 ezret pedig ételre költeni karácsonykor
Az E.ON Hungária Csoport legfrissebb kutatása azt is vizsgálta, mennyire szempont a fenntarthatóság az év legszebb ünnepén
 

A Malomvölgyi Parkerdő lesz a következő állomása a Pintér János park megújítási programnak

2021. május 22. szombat, 09:37 Közélet
PDF
Mint arról korábban több ízben beszámoltunk, a Biokom Nkft. park megújítási programot hirdetett, amelyet Pintér Jánosról, a tettyei Pintér-kert alapítójáról neveztek el. A program keretében az idei évben megújult a Niké szobor környezete, de már dolgoznak a Tettyei panorámasétányon, a Mandulás tornapályán, amelyhez kapcsolódóan felújítják a Sós-hegyi kilátót, hamarosan megkezdődnek az Árkád melletti park munkái, de folyamatban van a Puskin tér és a Malomvölgyi Parkerdő megújítása is.
 


1. oldal / 7

Kiemelt partnereink

Hirdetés
Hirdetés