A tizedik esküvő kiállítás vasárnap este zárta kapuit

-béel- Közélet
PDF
Immár tizedik alkalommal rendezték meg Pécsett a kiállítást, amelyen az esküvői ruhaszalonokon kívül a fotóstúdiók, éttermek, nyomdák, ékszerüzletek és még felsorolni is hosszú lenne, hogy mennyi, erre az „iparágra” szakosodott vállalkozás jelent meg. A vasárnap zárult rendezvény mérlege mindenképpen pozitív, hiszen rengeteg fiatal, vagy egyszerűen csak érdeklődő  baranyai polgár látogatott el ezen a hétvégén  a Lauber Dezső Sportcsarnokba.
Írásunk végén tekintse meg képgalériánkat!



Idén nagyobb hangsúly került az esküvői ruhákon kívül a báli szezonra készülő hölgyek és urak ruházatára, vagy a szalagavatók és ballagások kelléktárára is. Természetesen, már a legújabb kollekciókkal találkozhattak a kiállítás látogatói. Fantasztikus volt látni a legkülönfélébb standokat, amelyek mind valamilyen módon a házasságkötés, esküvő, lakodalom témaköréhez csatlakoztak. Voltak cukrászdák, éttermek, kertészetek és virágüzletek -  csakúgy, mint kiegészítőket ékszereket és szálláshelyeket kínáló kiállítók. Egy merész vállalkozó sztriptíz oktatást is vállal, bizonyára ez a tudás  már csak a nászéjszakán hasznosulhat, de akkor egészen biztos, hogy jól jön!

Ezen kívül a hagyományoknak megfelelően az állandó színpadon különböző bemutatókat és műsorokat tekinthetett meg a közönség. Ezek közül kiemelném a mixerek bemutatóját, a tánc és divatbemutatót, vagy a meglepetés produkciót, a  Dumaszínház fellépését. Gondolom a leendő férjeknek és a többi férfi vendégnek kellemes kikapcsolódás volt a ruhapróbák között! Üde színfoltja volt a vásárnak a Pécs 2010 EKF standja, ahol a programok népszerűsítésén túl egy úgynevezett „jövőkő” festést is szerveztek. Ezeket a köveket a későbbiekben a Zsolnay gyárban égetik ki és a Zsolnay Kulturális Negyedben helyezik el azokat a későbbiekben, örök emlékül az utókornak. 

Hozzászólások

 
0 #2 Guest 2010-01-26 13:11
Végre vam galéria!
Már nagyon hiányoltam ;-)
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-01-24 18:37
Jó a honlap, gratulálok, eddig egyetlen bulvár vackot sem olvastam nem úgy, mint a másik két pécsi szörnyűségen. Az egyik űbergagyi, a másik pedig pártlap.
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés