Meghalt egy figyelmetlen gyalogos Pécsett a hétvégén

Meghalt egy figyelmetlen gyalogos Pécsett a hétvégén

Rövid Hírek
PDF
Autó elé lépett és meghalt egy ötvenhat éves nő Pécsett a Zsolnay úton pénteken. A vizsgálatok szerint nem nézett körbe, így akart átmenni a többsávos úton, csúcsidőben, ráadásul nem a kijelölt átkelőn. Az autós nem tudta elkerülni a balesetet, a visszapillantó tükrével sodorta el. A mentősök már nem tudták megmenteni az életét. A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

 Szex oldalra került egy gyanútlan nÅ‘

Szex-hirdetések között találta meg a nevét, a fotóját és a telefonszámát egy pécsi nő az interneten. Többen hívták telefonon, illetlen ajánlatokkal bombázták, ezután találta meg a nevében feladott hirdetést egy népszerű szexpartner kereső oldalon - meglehetősen szemérmetlen szövegkörnyezetben. A nő feljelentést tett a rendőrségen, becsületsértés gyanúja miatt indult az ügyben eljárás.
 

Gyerekjátékokkal játszott egy kábítószeres fiatalember
 

Hintát tekert a nyaka köré egy huszonhárom éves fiatalember hétvégén egy  pécsi játszótéren. JárókelÅ‘k vették észre, és hívták a rendÅ‘röket. Kiderült, drogot fogyasztott, a rendÅ‘rök próbálták lenyugtatni, de a fiatalember Å‘rjöngött, nem engedelmeskedett. MentÅ‘t hívtak hozzá, és kórházba vitték megfigyelésre.

 Malacokat loptak, útközben lebuktak


Utánfutóval akart ellopni 12 malacot két férfi egy kétújfalui disznótelepről hétvégén. A megrakott kocsival éppen a szántáson mentek keresztül, amikor a rendőrök észrevették őket. Mindkettőjüket elfogták, a malacok visszakerültek a tulajdonoshoz, az ügyben lopás miatt indult eljárás.


Feje fölül lopták el egy nő laptopját
 

Feje fölül lopták el egy nő laptopját egy IC-n szombaton. A nő Budapestről Pécsre utazott, elmondása szerint Dombóvár után tűnhetett el a laptop. Kétszázezer forint a kár, feljelentést tett a rendőrségen.

 

Zsobrák Péter r.szds.

szóvivő

Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság


A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés