Ők sem úszták meg szárazon

Bereczki Lajos Képzőművészet
PDF
Legalábbis a kiállítás anyagából ítélve a két fotós biztosan nem.  Egyrészt a vizes témák miatt, másrészt pedig egy igazi kuriózum, az olasz Ivreában készült narancsdobálókat ábrázoló fotók miatt. A „Nem úsztuk meg szárazon” címet viselő fotókiállítás megnyitóján, január utolsó napjának délutánján, a fázós télből egy pillanat alatt a nyárba kerültünk Németh Natália és Hubay József fényképei jóvoltából.
Tekintse meg cikkünk végén a kiállításon készült fotókat!



A Café Zacc „összes termében” harminchárom képet helyeztek el az alkotók, amelynek egy része a Balaton Regatta tavalyi futamán készült fekete-fehér felvétel, a másik téma pedig a már említett, az egész kisváros lakosságát megmozgató, több tonna narancs szétdobálásával járó, tulajdonképpen „turista attrakció” alkalmával készült.


Mindkét téma igényes, levegős beállításokat tartalmaz, valóban a balatoni vitorlázás és persze egy tömegrendezvény legjobb pillanatait kapta lencsevégre. Natália a szakmán belül eddig elsősorban divat- és esküvői fotóival, valamint műteremben készült képeivel hívta fel magára a figyelmet, Hubay pedig a koncert, a sport és a riportfotók terén jeleskedett ezidáig.

A két fényképész nem csak a kiállító teremben alkot párost, hanem a magánéletben is. Jól jellemzi a kettejük kapcsolatát, hogy egy képről még maguk sem tudták eldönteni, hogy ki készítette, de egy ideális párosnál talán ennek nincs is jelentősége! A lényeg a végeredmény, amely meggyőző, ezért jó szívvel ajánlom a fényképezés szerelmeseinek, hogy tekintsék meg a kávézóban kiállított képeket.

hubay1-l hubay10-l hubay11 hubay12-l hubay2-l hubay3-l hubay4-l hubay5-l hubay6-l hubay7-l hubay8-l hubay9-l



Hozzászólások

 
0 #4 Guest 2010-02-02 01:51
Iwiw, biztos van ebben igazság, viszont abban is, hogy egy Parti Galériába kicsit nehezebb bekerülni, illetve itt egy hét alatt többen látják, mint ott egy egész kiállítás időtartama alatt.
Teca, a fentiek ismeretében, ha van javaslatod, kíváncsian várjuk! :)
Haver, köszi :)
Üdv mindenkinek!
Idézet
 
 
0 #3 Guest 2010-02-01 10:30
Jó dinamikusak a képek, csak ilyen helyen nem nagyon érvényesül!
Idézet
 
 
0 #2 Guest 2010-02-01 09:37
Kicsit füstös a hely, legközelebb valami kevésbé dohányzós helyen kellene kiállítani!
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-02-01 07:45
Az elő kiállítás jól sikerült, sok sikert a további munkához!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés