Bővülnek a bölcsődei férőhelyek Kertvárosban

-bl- Közélet
PDF
Három új csoportszobával bővül az Apáczai Csere János Nevelési Központ bölcsődéje, ami azért is örvendetes, mert az édesanyák számára így könnyebben lehetővé válik a munkavállalás. A berendezések és felszerelések is újak, aminek szemmel láthatóan nagyon örülnek a gyerekek. A zsúfoltság is csökkent, így a gondozónők is többet tudnak foglalkozni egy-egy lurkóval.
A rendezvényen készült képeinket írásunk végén láthatják!


Kedden délelőtt Csizi Péter, az önkormányzat Népjóléti és Sport Bizottságának elnöke, valamint Sarkadi Gábor, a 20. választókerület képviselője vágta át ünnepélyesen azt a nemzeti színű szalagot, amellyel ténylegesen birtokba vette az intézmény a három csoportszobát. A helységekben így normál létszám alakul ki, 12-13 gyermeket helyeznek el ott, míg az intézmény összlétszáma 108 főre bővül.

Csizi Péter köszöntő beszédében elmondta, hogy a nyolcmillió forintos beruházással rugalmasan próbálnak alkalmazkodni a megnövekedett igényekhez, bár még így is háromszoros a városon belül a bölcsődei túljelentkezés. Végül Sarkadi Gáborhoz fordulva hangsúlyozta, hogy a mai átadás közös sikere a jelenlévő bölcsődei dolgozóknak és a város  - ez esetben összefogó politikai erőinek, ami mindenképpen példaértékű.

blcsde1-l blcsde10-l blcsde11-l blcsde12-l blcsde13-l blcsde14-l blcsde15-l blcsde16-l blcsde17-l blcsde18-l blcsde2-l blcsde20-l blcsde23-l blcsde24-l blcsde25-l blcsde3-l blcsde4-l blcsde5-l blcsde6-l blcsde7-l blcsde8-l blcsde9-l bringatarolo bringatarolo1


Hozzászólások

 
0 #2 Guest 2010-02-02 19:10
Így igaz, hülyítik a szülőket, így hogy merjen gyereket vállalni valaki?
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-02-02 19:09
Az a jó, hogy bezártak három bölcsődét, most meg nyitogatják a csoportszobákat . Remélem még építenek is egyet, ahelyett, hogy a régieket megtartották volna!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés