Babkonzervre utazott az elvetemült tolvaj

Rövid Hírek
PDF
Szétverte egy présház ajtaját egy tolvaj Pécsváradon, miután fáradságos munkával bejutott, felmarkolt egy babkonzervet, és azzal távozott. A présházban drága munkaeszközök is voltak, azokhoz nem nyúlt. A gazda feljelentést tett a rendőrségen, harmincezer forint a kára.


Rászedtek egy kisnyugdíjast

„Akkor kaphat segélyt, ha bediktálja egy tízezres bankjegy sorszámát”, ezzel a szöveggel vertek át, és loptak meg egy pécsi nyugdíjast a lakásán szerdán napközben. Az asszony kétszázezer forintot vett elő a rejtekhelyéről, átadott belőle egy tízezrest, majd a tolvajok felmarkolták az összeset, és távoztak. A rendőrség lopás miatt indított nyomozást.


Profi fényképezőgépet loptak el egy autóból

Félmillió forintot érő fényképezőgép tűnt el az összes tartozékával együtt egy autó hátsó üléséről Pécsett. A tulajdonos egy teremgarázsban parkolt le kedd este, másnap reggel vette észre, hogy feltörték. A rendőrség lopás miatt indított nyomozást.

 
Rosszalkodott egy pécsi kisdiák a nagyszünetben
 

Féltéglával dobta meg tanárának autóját egy diák egy általános iskola melletti parkolóban  szerdán Pécsett. Az autó hátsó szélvédőjét találta el, többen is látták, hallották, hatalmas puffanással tört be. A tanárok délutánra kinyomozták a tettest.  A tizenhárom éves fiú mindent beismert, fiatal kora miatt a rendőrség nem indít ellene eljárást, viszont a szüleinek kell kifizetnie az ötvenezer forint körüli kárt.

 


A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés