Elárverezik a tubesi ajándéksátrat

Közélet
PDF
Egy kempingsátor egyelőre betöltötte szerepét, úgy tűnik az elkövetkezőkben – legalábbis politikai értelemben – nem lesz rá szükség. De azért még tehet jó szolgálatokat, egy árverés után, a befolyt összeget a Gyugyi-gyűjtemény megvásárlására ajánlja fel dr. Páva Zsolt, Pécs Megyei Jogú Város polgármestere. A sátrat még az elmúlt választási kampányban, dr. Szili Katalin ajánlotta fel politikustársának.

„Figyelem! Eszmei értékkel bíró sátor a városházán eladó. A vásárlás szándékát kérjük mindenki a pécsi, városi honalapon jelezze” – szólhatna egy apróhirdetés, ha egy önkormányzat folytathatna ilyen jellegű kereskedelmi tevékenységet.

A NATO-lokátor elleni állampolgári ellenszegülés egyik szimbóluma volt az a sátor, amit most Pécs elsőszámú vezetője felajánlott egy árverésre. Mert, mint kiderült, ha a polgári kormány nyeri meg a választásokat, akkor bizonyosan eláll attól a szándékától, hogy a Tubes csúcsán lokátort létesítsenek.

Igaz, jelenleg létezik olyan bírósági állásfoglalás, amely ezt amúgy sem teszi lehetővé, ennek ellenére azért még érdekes, hogy egy sátor szimbolikus jelentősséggel bírhat. Még annak ellenére, is, hogy amikor Páva polgármester valóban felment a hegyre a télen, egy fagyos éjszakán, akkor nem ebben a most előhúzott „lakrészben” töltötte az alvásra szánt, de didergéssel eltöltött időt.  

Arról jelenleg még nincsen döntés, meddig lehet licitálni, de azt a város hivatalos honlapján hamarosan azt is nyilvánosságra hozzák!

Hozzászólások

 
0 #4 Guest 2010-02-28 09:12
Neked kéne a Kati?
Idézet
 
 
0 #3 Guest 2010-02-28 08:56
Katival, vagy nélküle lehet rá licitálni?
Idézet
 
 
0 #2 Guest 2010-02-27 05:09
Fogadok, hgy lesz olyan aki "pont" most gondolja úgy, hogy neki ez a sátor egy "ereklye", így aztán több százezret is megér számára - na de hova kerül ténylegesen a pénz????
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-02-27 05:03
Képzelem mennyi pénz esik majd be...
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés