Szamurájnak öltözve támadtak a banditák

Rövid Hírek
PDF
Szamurájnak öltözve, karddal támadt két tizennyolc éves fiú egy testvérpárra csütörtök éjjel Pécsett az utcán. Egy sötét kapualjból ugrottak elő, azt kiáltották családi bosszú, és rögtön suhintottak is a kardokkal. A testvérpár futva menekült, egy éjjeli portásnál találtak menedéket, onnét hívták a rendőröket. A kardos szamurájokat a közelben fogták el, ellenük súlyos testi sértés kísérlet miatt indult eljárás.

A társas etikett szabályai szerint adta fel magát egy körözött férfi

Telefonon jelentkezett be előre a pécsi rendőröknek egy körözött férfi, azt mondta készüljenek, mert perceken belül érkezni fog. A rendőrök kimentek elé a kapuba, várták, és ahogy ígérte, a megbeszélt időpontban meg is jelent. A rendőrök kíméletesen megbilincselték, megdicsérték, és őrizetbe vették.

Nem bírt magával a drogos férfi

Felébresztette a fél várost egy drogos férfi Pécsett csütörtök hajnalban. Üvöltette a zenét, így autózott a belvárosban. Többen szóltak a rendőröknek, ezért igazoltatták a férfit. Gyanúsan viselkedett velük is, drogtesztre vitték, ahol bebizonyosodott, drogot fogyasztott. Az autóban gyanús ampullákat is találtak a rendőrök, ezeket szakértőnek adják vizsgálatra. A harmincéves férfi ellen kábítószerrel visszaélés gyanúja miatt indult eljárás.

Csirkék tűntek el nyomtalanul

Kétezer ember ebédjéhez elegendő csirke tűnt el egy baranyai baromfitelepről a napokban. Mivel egyre kevesebbet tojtak a tyúkok, a termelésirányító létszámellenőrzést rendelt el, ekkor derült ki, hogy 697 darab tyúk és két tucat kakas tűnt el, nyomtalanul. A rendőrség lopás miatt indított nyomozást, keresik a tetteseket és tyúkokat. A gazda kára közel kétmillió forint.

Kocsmából autóval indult volna haza egy részeg férfi  

Autóval ment sörözni, majd haza is autóval akart menni egy férfi Komlón csütörtökön napközben. Épp a kocsma parkolójából tolatott ki, amikor meglátta a rendőröket, megpróbált sunnyogva visszaállni, de lebukott.  A negyvenhárom éves férfit a rendőrök vérvételre vitték, ittas vezetés miatt feljelentették és vezetői engedélyét elvették.

Lábán sem tudott megállni egy részeg sofőr

Önkívületi állapotban vezetett egy férfi, annyira sokat ivott. Nem tudott az úton sem maradni, egy betonhíd állította meg Túronynál szerda este.  A harmincnyolc éves bissei férfi könnyebben sérült, próbálták az orvosok ellátni, de nem engedte, agresszív volt, rendőröket kellett hívni, hogy lefogják. Ittas vezetés és baleset okozása miatt indult ellene eljárás.


Zsobrák Péter r.szds.
szóvivő
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés