Megtisztítjuk Pécset

Közélet
PDF
SAJTÓKÖZLEMÉNY
Tiszta Pécsért Akciót indítottunk, amelynek célja, hogy a város rendezett, ápolt gondozott és tiszta legyen. Ennek érdekében idén rekordszámú közmunkást foglalkoztatunk, amely azt jelenti, hogy csaknem 400-an fognak dolgozni Pécsett. Polgármesteri programomban kiemelt helyen szerepelt az a célkitűzés, hogy Pécset tegyük rendbe, tisztítsuk meg a várost, hogy minden pécsi jól érezze magát a közterületeken.


Az elmúlt hónapokban sokat dolgoztunk azon, hogy ennek feltételeit megteremthessük. 2009. január 1-jén 64 közmunkás dolgozott Pécsett. Most, 2010. január 1-jén 128 fős közcélú foglalkoztatotti létszámmal indítottuk az évet, amely duplája a tavalyinak. Nem állunk meg azonban, év közben több, mint 350 közfoglalkoztatott bevonására kerül sor.

Soha ennyi közmunkás még nem dolgozott Pécs utcáin, mint amennyi idén fog! Fontos az, hogy Pécsett rend és tisztaság legyen, a közerületek, parkok, utcák gondozottak, ápoltak legyenek. A pécsiek megérdemlik, hogy méltó környezet vegye körül őket – bennünket.

A Tiszta Pécsért Akcióval munkahelyeket is teremtünk. Azokkal a közcélú foglalkoztatottakkal, akik megbízhatóan, jól dolgoznak, meghosszabítjuk a munkaszerződést. Rendbe kell tenni a várost, az új városvezetés célja ezért az, hogy Pécs utcái, közterei, parkjai tiszták, rendezettek, ápoltak legyenenek és azok is maradjanak.


Páva Zsolt
Pécs polgármestere

Hozzászólások

 
0 #3 Guest 2010-03-03 18:44
Nem értem, hogy miért nem lehet folyamatosan tisztítani a várost! Nem elég, hogy leszakadt régió lettünk, lerongyolódott, lekoszosodott város is vagyunk! Menjen el bárki Debrecenbe....
Idézet
 
 
0 #2 Guest 2010-03-03 17:21
Meddig tart a lendület? Remélem nem csak a választásokig?
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-03-03 13:47
Na, kíváncsi leszek erre a nagy rendre! Egy pár polgármester már megígérte.
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés