Jó kezekbe kerültek a baranyai sajtódíjak

Jó kezekbe kerültek a baranyai sajtódíjak

Közélet
PDF
Nemrég zárult le a Baranya Megyei Önkormányzat 2010-es sajtópályázata. A Szabad Sajtó Napja alakalmából négy kategóriában a díjakat is kiosztották, még pénteken délután. Az eseménynek a Művészetek és Irodalom Háza adott helyet, a pécsi Széchenyi téren, nagy érdeklődés mellett. A nyertes alkotások március 16-tól olvashatók, megtekinthetők, meghallgathatók a Baranya Megyei Önkormányzat honlapján, a www.baranya.hu oldalon. Közöttük lesz Kovács Miklós (képünkön) rádiós munkája is.

Az ünnepélyes összejövetelen dr. Bokor Béla, a zsűri elnöke méltatta a pályaműveket, amelyek színvonalasak voltak. Ezt követően, dr. Hargitai János, a közgyűlés elnöke adta át a díjakat, a döntőbizottság állásfoglalása alapján. A politikus egyben elmondta, a sajtóval való viszonyáról egyetlen szó árulkodik a legjobban, méghozzá az, hogy korrekt volt az elmúlt évben. Ami azért, a mai világban még nagy dicséretnek is felfogható, a szakma képviselőinek oldaláról.

Miután a fontos, ámbár hivatalos rész befejeződött, az egybegyűltek baráti, kötetlen beszélgetésen vettek részt, pár falat kíséretében. A kollégák, a megjelentek egyben megállapították, jó dolog, hogy a hétköznapi rohangálás közepette, néha ilyen elismeréseket vehetnek át az arra érdemesek, akik megmutathatják tehetségüket.

Az írott sajtó kategóriában: I. díj – Balogh Zoltán, Élni tovább, barátok között, című írása, egy portré Pandur Józsefről.

Elektronikus sajtó, rádió: I. díj – Kovács Miklós, Pécs3D – a középkorban, című hanganyaga.

Elektronikus sajt, televízió: I. díj – Vígh Gabriella, Fogyatékkal él de a lelke ép, című anyaga.

Sajtófotó: I. díj – Tóth László, életfa című képe.

Hozzászólások

 
0 #2 Guest 2010-03-16 08:15
Savanya a szőlő? Azért azt is jó lenne mindig nyilvánosságra hozni, hogy legalább még honnan pályáztak! Csaka médium nevével.
Idézet
 
 
0 #1 Guest 2010-03-16 08:14
Bejött a papírforma, a két "királyi" médium kapott díjat. Gratula Béláim!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés