Páva Zsolt: Brutális támadás érte a lányomat

2013. április 05. péntek, 09:39 Közélet
PDF
Megrázó levelet kapott szerkesztőségünk Pécs város polgármesterétől Páva Zsolttól. A közleményben leírja hogy 20 éves kislányát csütörtökön este, a belvárosban, egy idegen férfi megtámadta, erőszakoskodott vele melynek következtében a fiatal nő súlyosan megsérül.

Mára virradó hajnalban brutális támadás érte a 20 éves kislányomat Pécsett. Barátaival szórakozott egy egyetemi rendezvényen, majd onnan indult haza gyalog, a belvároson keresztül. Az úton egy férfi követte, próbált vele szóba elegyedni, de ez nem sikerült. Majd ezt követően szexuális zaklatás szándékával  megtámadta a lányomat, aki szerencsére képes volt védekezni, így sikerült megakadályoznia a legrosszabbat, ami egy nővel történhet. Védekezés közben azonban nagyon súlyosan megsérült. A támadó eltörte az arccsontját, az orrát, szétszaggatta a ruháit, testén számos zúzódás található. Jelenleg is kórházi ápolásra szorul.

Bízom abban, hogy a rendőrség mielőbb kézre keríti az elkövetőt azért, hogy más lányával, gyermekével ne fordulhasson elő ugyanez, ne követhessen el újabb bűncselekményeket az illető.


Páva Zsolt
Pécs polgármestere

Pécs, 2013-04-05


Hozzászólások

 
0 #15 Anya 2013-04-08 06:20
Nagyon sok hozzászólóval egyet értek, talán az utolsóval kevésbé..., miért ne szórakozhatna egy fiatal lány!!! Attól már rögtön meg kell támadni???

Az viszont igaz, hogy fel kell készíteni a gyerekeinket arra, hogy a világ nem olyan biztonságos, mint gondolják. Sajnos.

Az idióta, aberrált, a börtönből hamar kikerülő semmirekellők itt lesznek mindig. Magunknak kell megvédeni magunkat, azért mindenki mellé nem lehet egy rendőrt odaállítani. Kerülni kell a veszélyes helyzeteket.
Idézet
 
 
0 #14 Tüke 2013-04-06 21:56
Páva Úr! Együttérzésünk Önnel, és mielőbbi gyógyulást a lányának! De... mi a bánatot keresett a kedves lánya egyedül éjszaka az utcán?
Idézet
 
 
0 #13 Pécsi 2013-04-06 21:47
Az biztos, hogy nem csak pécsi gondról van szó.

Központi, országos törvény-módosítások kellenek.
Idézet
 
 
0 #12 Tenfóji 2013-04-06 21:44
Ezek a tanulatlan gátlástalankodó k a szüleiktől sem látnak napirendet, munkát, tisztaságot, hanem azt látják, hogy erőszakkal kell élniük.

Ütni, megszerezni, rabolni, erőszakoskodni, nyers lerohanással vágni, szaggatni, hágni.
Ez a "moráljuk", mert lelki és szellemi elmaradottak.

Az ombudsman tévesen tiltakozik, ha csak a csíráját is látja valamiféle elkülönülő oktatásnak, pedig azok a rétegek, akiknek a szürkeállománya korlátozott -és ilyenek egyre többen vannak-, azok a jól teljesítő osztálytársaik között örök fiaskót élnek, tehát menekülnek a tanítás és nevelés erőfeszítéseitő l.

ÚJRA KELL GONDOLNI A RETARDÁLTAK FELEMELÉSÉT!!!
Idézet
 
 
0 #11 Valóban 2013-04-06 21:29
az a legnagyobb baj, hogy az iskolázatlanul szocializálódot t réteg fel sem fogja, hogy ösztönéletét rendszabályozni kellene, mert egymás között hivalkodnak éjszakai "sikereikkel".
Nem érzik, hogy megvetni való bűn, amit elkövetnek.
Ellenkezőleg: az a menő csávó, aki kemény.

A SÉRTETTEK KÖZÜL SOKAN NEM MERNEK FELJELENTÉST TENNI, MERT SZÉGYELLIK, AMI MEGTÖRTÉNT VELÜK.
Idézet
 
 
0 #10 Keskeny Margó 2013-04-06 21:23
Nyerges Zoltán is öt év börtönnel a háta mögött -amit erőszakos közösülésért kapott- a börtön konditermében kifejlesztett izomkötegek erőtudatával úgy járja -1 év szabadulás után- az éjszakai utcát, hogy "bárkit megszerezhetek".

Kicsit sem tartja vissza a börtön, mert bent annál jobban élt, mint amit a semmittevésből a szabad életben magának meg tud teremteni.
Idézet
 
 
0 #9 Szocializáció 2013-04-06 21:16
Nagyon nyugtalanító a jövő, ui. seregestül kerülnek huszonéves korba azok a fiatalok, akiknek már a szülei sem ismerték a tanulást, munkát, s akik a legalapvetőbb együttélési szokásoknak is híjával vannak.
Idézet
 
 
0 #8 Együttérző 2013-04-06 21:12
Jól ismerem a polgármester úr lányát, ezért sokszorosan is kívánom, hogy mielőbb teljesen felépüljön mind lelkileg, mind sérüléseiből.
Idézet
 
 
0 #7 Ipsz Ilon 2013-04-06 21:09
A Kálvária-domb kétes alakok gyűlő-helye.
A rendőrség merjen felmenni. Legfeljebb kérjenek erősítést, de ne féljenek ellenőrizni, őrizetbe venni.
Idézet
 
 
0 #6 Pécsi polgár 2013-04-06 16:53
Jó lenne ha rendőrök csoportja állandóan jelen lenne a Kálvária dombon, mert ott az egyik banda központ, 3-án este már a jobb időben hangosan buliztak, Rendőr sehol,
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés