Keleti élménytár

2013. április 25. csütörtök, 17:56 Rövid Hírek
PDF
„KELETI ÉLMÉNYTÁR” FOTÓPÁLYÁZAT



A Baranya Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Ház és a Menedék Civil Szövetség pályázati kiírására olyan fotókat várunk, melyek Pécs Keleti városrészében az esélyteremtés és együttlét örömteli pillanatait, közös élményeit örökítik meg mindennapi munkátok során.

A beküldött fotókból egy vándorkiállítási anyagot szeretnénk összeállítani, melynek első állomására – terveink szerint - 2013. május 25-én a Gyárvárosi Forgatag keretében kerül sor, a 3 legjobb alkotás pedig díjazásban részesül.

Pályázati feltételek:

·           Pécs Keleti városrészében, a társadalmi befogadásért tevékenykedő civil, egyházi és önkormányzati szervezetek és informális csoportok pályázhatnak. (Nem feltétel, hogy a szervezetek a Keleti városrészben rendelkezzenek telephellyel.)

·          Szervezetenként 3 fotóval lehet pályázni.

·         A fotókat jpg formátumban, olyan felbontással kérnénk, amely alkalmas A3-as képi nyomtatásra. Továbbá kérjük, hogy a képeket címmel is lássátok el.

 

A fotókat az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre kérjük elküldeni.

Beküldési határidő: 2013. május 10.
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés