Kiválasztásra kerültek az Önindítósok

Rövid Hírek
PDF

Kiválasztásra került az a 20 fiatal vállalkozó-jelölt, akik az "Önindító" munkaerő-piaci program a kreatív ipar fejlesztéséért c. programban a következő hat hónapban megtanulhatják, mit jelent és milyen vállalkozónak lenni.

A programot a Munkaügyi Központ a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarával, a Kulturális Innovációs Kompetencia Központ (KIKK) Egyesülettel és a Baranya Megyei Vállalkozói Központtal karöltve dolgozta ki. Az „Önindító” program a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara koordinálásával valósul meg.

A 2013. május 6-án a KOHÓ CoWorking House Pécs-ben induló hat hónapos képzésen 20 álláskereső, a kreatív ipar területén vállalkozást tervező vesz részt, akik a vállalkozóvá váláshoz szükséges alapszintű pénzügyi, adózási, számviteli, tervezési, marketing és vállalkozásvezetési ismereteket, készségeket sajátítanak el, amit elismert szakemberek oktatnak le nekik, valamint képesek lesznek azokat a gyakorlatban alkalmazni, vállalkozásukat szakszerűen megtervezni, menedzselni.

A 20 pécsi fiatal, akik megkezdhetik a képzést: Bánvölgyi Beatrix, Herbály-Hosszú Franciska, Mayer Zsófia, Varga Veronika, dr. Volentics András, Lőrincné Molnár Edit, Steiner Lídia, Gajcsi Blanka, Szolga Hajnal, Tanó Mónika, Bóbics Diána, Lakatos Veronika, Nemeskéri Szilvia, Somogyi Éva Erika, Székely Dávid, Hoffmanné Komsa Hajnal, László Eszter, Kósa Ferenc, Varga Viktória, Fabinyi Nóra.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés