Max Bill - film és beszélgetés

Rövid Hírek
PDF

Az Apolló Mozi május 7-én 17 órától Erich Schmid: Max Bill - Az abszolút látás című dokumentumfilmjét vetíti az Építészet Ma elnevezésű sorozat keretében. A filmet követően Angela Thomas művészettörténésszel, Max Bill özvegyével, és Erich Schmid rendezővel beszélget Orbán Jolán irodalmár, és lehetőség szerint a jelenlévők.

A kivételes programot a fanatikus dokumentumfilm-szerelemeseken kívül a festészet, szobrászat, grafika, formatervezés, építészet iránt nyitott vagy elkötelezett, valamint minden érdeklődő figyelmébe egyaránt ajánljuk.

Az esemény a PTE PMMIK Építészet Ma rendezvénysorozat keretében valósul meg. A 2004-óta működő kortárs építészeti előadássorozat szakmai hivatása, az építészet közéleti szerepének növelése, a kortárs építészeti alkotások valamint alkotóik megismertetése a szakmai közélet és az általános értelemben vett társadalom szereplőivel. A programok témájának vezérvonala, mindig az építészet kulturális jelene és jövője, ill. annak problémái és lehetőségei, valamint a társművészetekkel való kapcsolata.További információ: http://www.epiteszetma.hu/

A rendezvény ingyenes!

A film honlapja: http://www.maxbillfilm.ch/

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés