Nyerjen jegyeket a Pécsi Nyári Színház nagysikerű „Abigél” előadására

2013. június 24. hétfő, 18:48 Bereczki Lajos Színház
PDF
E közkedvelt alkotásból Bánfalvy Ági, az 1978-as tévésorozat egyik főszereplője készített színpadi adaptációt, Szikora János rendező segítségével. A darabot először Budapesten mutatták be 2012 nyarán, most a Pécsi Nyári Színház keretien belül, 2013. június 29-én (esőnap július 1.), este 9 órai kezdettel, a Káptalan utcai nagyszínpadon tekintheti meg a pécsi közönség.(Képünkön: Bánfalvy Ágnes, Horn Mici szerepében)
 

Egy ország ült le a tv készülékek elé, amikor 1978-ban elindult az Abigél című televíziós sorozat. A hatalmas sikert szinte évente követték az ismétlések, a méltán népszerű sorozat azóta is az egyik nézettségi csúcstartója a magyar televízió produkciói között.

Nemrég cikkünkben ismertettük az előadás kulisszatitkait, írtunk a színpadi változat egyik alkotójáról, a televíziós sorozat nagysikerű szereplőjéről Bánfalvy Ágiról, aki a filmben Tormát alakította. Most Pécsett a színpadi változatban a csodálatos emlékű Ruttkay Éva által alakított Horn Micit eleveníti meg.

A szombat esti (június 29.) előadásra négy jegyet sorolunk ki olvasóink között, melyet korábbi cikkünkben szereplő információk alapján fejthetnek meg. A négy kérdésre hibátlanul válaszoló olvasók között ugyanannyi, vagyis négy jegyet sorsolunk ki, melyet a szombat esti előadás előtt, névre szólóan a Káptalan utcai jegypénztárban vehetnek át.

A megfejtéseket a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre kérjük beküldeni, 2013. 06. 27-én 12 óráig.

Fontos, hogy a megfejtések a kérdések számának sorrendjében következzenek! Kérjük a játékosokat, hogy nevük, címük és telefonszámuk is szerepeljen a megfejtéseket tartalmazó e-mailben!

A sorsolás után kizárólag a szerencsés nyerteseket értesítjük ki elektronikus levélben!

 

A kérdések:
 

    1. Bánfalvy Ágnes melyik szereplőt alakította a televíziós sorozatban?

    2. Ki rendezi a most bemutatásra kerülő színdarabot?

    3. Ki játssza Horn Mici szerepét a szombat esti előadáson?

    4. Kinek a regényéből adaptálták a nagysikerű sorozatot? 

 

 

Sok sikert, jó játékot kíván a Pécsi Riport szerkesztősége!  

Hozzászólások

 
0 #1 Spéci 2013-06-25 17:14
Alig várom, hogy újra láthassam a darabot, illetve a tv változatból készült adaptációt. Bánflavy a kedvencem!
Idézet
 

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés