Pécsett permetezik a díszfákat és a dézsás növényeket

Közélet
PDF
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a BIOKOM Nonprofit Kft. megbízásából a Növényvédő és Kártevőirtó Kft. megkezdi Pécs város közterületein a juhar-, a díszgalagonya-, a csepleszmeggy-, a hársfák kártevők és kórokozók elleni permetezését. A beavatkozásokra 2013. augusztus 23-án (pénteken) kerül sor, az éjjeli órákban (este 10 órától másnap hajnalig). (Képünk illusztráció!)

Érintett helyszínek: Széchenyi tér, Színház tér, Kórház tér, Boldogság háza környéke, Európa tér, Barbakán környéke, Hal tér, Kossuth tér, Jókai tér, Király utca, Ferencesek utcája, Melinda utca, Rókus sétány, Berek sétány, Centrum parkoló.
 

Az éjszakai permetezést a ritkább gyalogosforgalom is indokolja, így a munkavégzés kevésbé zavarja a járókelőket, valamint napközben számos élőlény is mozgásban van, amelyek védelmét szintén szem előtt kell tartani!

A permetezés során felhasznált szer emberekre, melegvérű állatokra veszélyt nem jelent, a közterületen található eszközökre (pl.: gépjárművekre) jutó permetszer károsodást nem okoz! Minden felhasznált permetszer közterületi használatra engedélyezett.

A szolgáltató felhívja a Tisztelt Pécsi Lakosság figyelmét, hogy a munkálatok nagyobb hanghatással járhatnak, mint amilyenhez éjszaka hozzászokhattunk. A szakemberek igyekeznek mindent megtenni annak érdekében, hogy ne zavarják az éjszakai pihenést. Amennyire lehet, alacsony zajszinten fogják végrehajtani a munkát.

 

Köszönjük megértésüket!

 

BIOKOM Nonprofit Kft.

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés