Az egészség megér egy hétvégét

2014. szeptember 11. csütörtök, 07:45 Közélet
PDF
Bizonyos kincsekre csak akkor figyelünk fel, amikor már nincsenek meg. Ezek közé sorolható az egészségünk is, aminek megőrzésére érdemes időt, energiát fordítani. Ennek kapcsán különös hangsúlyt kaphat az első harkányi egészséghétvége. Amit 2014. szeptember 12-én, illetve 13-án rendeznek meg. Erről adott tájékoztatást Kerényi Erika (képünkön), a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója Pécsett.


Többek között szűrővizsgálatokkal, a témához tartozó ismeretterjesztő előadások megtartásával, terápiás programokkal is várják a fürdővendégeket, a mostani pénteken, aztán meg szombaton is.

Mindezt a messze földön ismert gyógyvíz áldásos segítségével összekapcsolva szeretnék megvalósítani a szervezők. Hiszen maga a varázsszer hosszú ideje ismert, de azt érdemes kapcsolatba hozni más lehetőségekkel is.

Természetesen, az érdeklődők kipróbálhatják a gyógyvizes ivókúrát, a stresszt oldó gyakorlatokat, de meddőségre, bőrpanaszokra, ízületi megbetegedésekre is kínálnak megoldásokat a szakemberek.

– Mivel első ilyen eseményünkre készülünk, ezért már azzal is elégedettek lehetünk, ha a vendégeink többletszolgáltatások igénybevétele után távozhatnak tőlünk – jelentette ki Kerényi Erika, a fürdő vezetője. – Ha még az érdeklődés is növekszik, mondjuk tíz százalékkal, akkor már végképp sikeresnek mondhatjuk majd a szándékainkat.

Olyan dolgokat is kipróbálhatnak a kíváncsiak, amik talán kevésbé ismertek, illetve eddig esetleg még csak alig hallottak azokról. Ilyennek nevezhetjük a hahotás jógát, aminek során nevetést kiváltó, jótékony hatású gyakorlatokat sajátíthatnak el a jelentkezők. A kacagás javítja a közérzetet, ezzel a betegségek megelőzésében is segíthet. De szólhatunk a hangtál-terápiáról is, ahol a testre erősített rézeszközöket helyeznek a kiválasztottakra, majd egy textíliával bevont kalapáccsal rezgéseket hoznak létre, amik segítenek az ellazulásban. Azért egy ilyen izgalmas lehetőséget tényleg érdemes lehet kipróbálni!  

Az eseménnyel kapcsolatban fontos megjegyezni, a különböző programok a fürdő minden vendége számára ingyenesek lesznek.     

A hozzászólásokat lezártuk. Nem küldhet több hozzászólást.

Hirdetés
Hirdetés