Hétfőtől aszfaltozzák a Kürt utcát

2019. december 01. vasárnap, 20:31 Rövid Hírek
PDF
December első hetében útburkolat-helyreállítási munkálatok miatt forgalmirend-változások lépnek érvénybe a pécsi Kürt utcában, a Jakabhegyi és a Szigeti úton.

December 2-án és 3-án aszfaltozzák a Kürt utca északi részét (a Fogaras utcától az Ifjúság útjába érő szakaszát), a Kürt utca – Jakabhegyi út – Ifjúság útja kereszteződést a Kürt utcai buszfordulóval, valamint a Jakabhegyi út Mikes Kelemen utcáig tartó szakaszát. A marási, aszfaltozási munkálatok december 2-án 8 órától kezdődnek, a fenti útszakaszokon a félpályás, vagy teljes útzár a munkagépek haladásának függvényében változik, kérjük, figyeljék a jelzéseket!

A Kürt utcai buszforduló a buszok menetrendjéhez igazodva (kevésbé forgalmas időszakokban) december 2-3-án délelőttönként esik ki a forgalomból: hétfőn és kedden 8.30-13.00 óra között a 30, 30Y, 103, 130 és 55 jelzésű buszok terelőútvonalon közlekednek. (Részletes információk a Tüke Busz Zrt. honlapján: http://www.tukebusz.hu/)

A Kürt utca déli része a Szigeti úti kereszteződés érintésével tervezetten december 4-5-én kap új aszfaltburkolatot, a munkálat alatt a közlekedés a Szigeti úton félpályán biztosított lesz. 

A szolgáltatók köszönik a közlekedők megértését és türelmét! 

2019. december 1. 

TETTYE FORRÁSHÁZ Zrt. 



Hirdetés
Hirdetés