Karácsony a Pannon Filharmonikusokkal

Karácsony a Pannon Filharmonikusokkal

2019. december 06. péntek, 16:04 Zene
PDF
A karácsonyi készülÅ‘dés idÅ‘szakában kicsiknek és nagyoknak is igyekszik kedvében járni a Pannon Filharmonikusok.A Pannon Filharmonikusok számos kedvezménnyel, akcióval és ajándékötlettel várja a karácsonyi készülÅ‘dés idÅ‘szakában a vásárlókat és azokat is, akik szeretnének egy-egy órára kiszakadni a decemberi forgatagból és egy koncerten csendesen hangolódni az ünnep valódi jelentÅ‘ségére. 
A karácsonyi programkínálatban idén sem maradhatnak ki a gyerekek. Már ezen a hétvégén, december 7-én Mikulás napi meglepetés műsor várja a 3-8 év közötti zenebarátokat Csigabá és Csiganyó a 15.30-kor és 17.00 órakor kezdődő Csigaházban. December 10-én, kedden 16.00 órától pedig a legkisebbeknek szóló zenés fejlesztő foglalkozáson, a Babzsákon a varázslatos jelmezbe bújt vonósnégyes karácsonyi műsora. Akik pedig ajándékba vennének belépőt, már most megtehetik a januári gyerekprogramokra, ami nagyszerű meglepetés lehet akár a nagyszülőknek is.

Hagyományosan a Pécsi Bazilika ad otthont december 20-án a Pannon Filharmonikusok karácsonyi ünnepi hangversenyének, ahol idén Händel Messiás című művét neves szólisták és a Pannon Filharmonikusok Fesztiválkórus közösen adja elÅ‘. A bensÅ‘séges élményt nyújtó hangverseny méltó alkalom, hogy a karácsonyhoz közeledve egy rövid idÅ‘re megpihenve készülÅ‘djünk a szeretet ünnepére.  

A zenekar a közönségének karácsonyi akcióval is készült, melynek keretében 2 db jegy karácsonyi díszborítékban 3990 forintért vehető meg, ami egyszerre ajándék a fa alá, és a szürke téli estéken is! Két nagyszerű koncertre váltható belépő kedvezményesen. A január 13-i Kínai Filharmonikus Zenekar vendégjátékára, melyen a kivételesen tehetséges ifjú kínai zongoracsillag, Serena Wang Beethoven C-dúr zongoraversenyét játssza el, és az est során Guo Wenjing bambuszfuvola-versenye is felcsendül, melynek különleges hangszerét Wei Sijun szólaltatja meg, illetve az idei évad feburár 13-i operabemutatójára, melyen az egzotikus és romantikus darabot, Bellini Alvajáróját láthatja a közönség, nemcsak magyar, de több nemzetközi énekművész közreműködésével a Müpával együttműködésben. A karácsonyi akció kizárólag a Kodály Központ jegypénztárában vásárolt jegyekre érvényes.

Azok, aki szívesen adnának koncertélményt ajándékba, számos más hangverseny között is válogathatnak. A Pannon Filharmonikusok külön ajánlóban csokorba is szedte éve eleji programjait, hogy segítse az ajándékkeresÅ‘k ötletelését, így könnyen és sorbanállás nélkül kiválasztható, mi a tökéletes program a meglepni kívánt személy számára. Fiataloknak vagy párunknak remek ajándék a Valentin-napi hétvégén, a február 15-i a Mamma Mia koncertje, ahol szárénekesek adják elÅ‘ az ABBA jól ismert slágereit nagyzenekarral. A szülÅ‘k, nagyszülÅ‘k pedig biztos élvezni fogják a Művészbejáró következÅ‘ kamarakoncertjét. A sorozat ebben az évadban Piazzolla Négy évszak művének egy-egy részlete köré épül. Január 23-án a Telet idézik meg a muzsikusok. Aki böngészne a kínálat között, az a pfz.hu oldalon teheti meg. 

Meglepetés tisztelethegy a közönségnek! A Pannon Filharmonikusok Adventi kalendáriummal várja vásárlóit a Kodály Központ jegypénztárában. A naptár ablakai meglepetés koncertjegyeket rejtenek a PFZ angyalkáinak jóvoltából. Minden nyitvatartási napon egy szerencsés vásárló nézheti meg, hogy az együttes melyik koncertjére látja vendégül.

Hirdetés
Hirdetés