A koronavírus miatt elmaradnak a ZsÖK rendezvényei

A koronavírus miatt elmaradnak a ZsÖK rendezvényei

2020. március 11. szerda, 19:18 Rövid Hírek
PDF

A március 11-én, a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet intézkedéseinek megfelelően a Zsolnay Örökségkezelő NKft. érintett programjai elmaradnak.

A ZsÖK minden helyszínén (Zsolnay Kulturális Negyed, Kodály Központ, Művészetek és Irodalom Háza, belvárosi helyszínek) elmaradnak március 12-től a 100 főnél nagyobb beltéri, illetve 500 főnél nagyobb kültéri rendezvények. Mivel az intézkedések visszavonásig érvényesek, így a cég folyamatosan tájékoztatja a honlapján és a Facebook oldalain a közönséget, hogy mely programok érintettek.

A Zsolnay Negyed kiállításai, a pécsi világörökségi helyszínek, a további állandó látnivalók, a Planetárium és a Labor – Játechtér nem esik az intézkedés hatálya alá, így ezek továbbra is látogathatók.

A ZSÖK törekszik a rendezvények későbbi időpontban történő megrendezésére, erre a megváltott jegyek érvényesek lesznek. Erről a művészekkel való egyeztetés után egy későbbi időpontban tájékoztatjuk a kedves közönséget. Amennyiben ezzel nem kívánnak élni, a jegyek visszaváltására is lesz lehetőség, melyről a helyzet súlyosságára való tekintettel a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

Forrás: ZsÖK

Hirdetés
Hirdetés