Kezdőlap > Közélet > Felkészülünk a nyitásra

Felkészülünk a nyitásra

2020. május 04. hétfő, 15:46 Közélet
PDF
A Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezetősége szombaton megkezdte a Hullámfürdő nyitásával kapcsolatos előkészítő munkát, valamint a sportiskolai edzések újraindításának megtervezését.Hivatkozva a kormány fürdőkre vonatkozó 168/2020-as, valamint a sportrendezvényekkel és edzésekkel kapcsolatban pénteken kiadott, 170/2020-as rendeletére, a PSN Zrt. vezetősége szombati napon egyeztetést tartott a Hullámfürdő és a Sportiskola újranyitásáról.

Bár még jónéhány részlet tisztázásra vár, úgy döntöttünk, hogy megkezdjük az Abay Nemes Oszkár Sportuszoda (Hullámfürdő) strand részének előkészítését a korábban megszokottól eltérő, május 30-ai, szombati nyitásra. A mai naptól kezdetét veszi a kinti medencék fertőtlenítése, tisztítása, majd ezt követően kollégáink újra feltöltik vízzel a medencéket, így az előzetesen tervezettnél két héttel előbb, a hónap végére minden készen fog állni a vendégek fogadására. A látogatók és a dolgozók biztonságának érdekében biztosan lesznek speciális szabályok, ezek kidolgozása a hivatalos szervek bevonásával, állásfoglalások kérésével zajlik.

Ezzel egyidejűleg elkezdődött a sportiskolai edzések újraindításának kidolgozása is, amely magával vonja a létesítmények fokozatos, részleges vagy teljes megnyitását is. Az újranyitási terv rövidesen elkészül, a sportági szakszövetségek és az Országos Sportegészségügyi Intézet állásfoglalásainak, valamint Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzat véleményének figyelembevételével.


PSN Zrt.


Hirdetés
Hirdetés